Stars


Повернутись
2022 WRX — легенда раллі нового покоління
2022 WRX — легенда раллі нового покоління

Необмежена потужність та вдосконалена керованість, що дарують адреналін. Абсолютно новий Subaru WRX 2022 року починає наступну епоху високопродуктивних спортивних змагань з новим двигуном SUBARU BOXER® з турбонаддувом, відмінно налаштованою підвіскою, ексклюзивними характеристиками та новим дизайном.


Зовнішній вигляд гармонійно підкреслили спортивні лінії, які нагадують про його легендарне ралійне минуле. Агресивна комбінація передньої решітки та світлодіодні фари, говорять про майбутні перемоги. Тож, найцікавіша глава легенди WRX починається зараз.

Одна з основних характеристик продуктивності WRX – симетричний повний привод. Збалансований, вдосконалений за десятиліття досвіду раллі, він створює рівномірну стабільність та забезпечує оптимальний розподіл потужності для максимального зчеплення з усіма типами поверхонь – від вуличної доріжки до звивистої ґрунтовки.

WRX 2022 має новий 2,4-літровий двигун Subaru BOXER® з турбонаддувом та прямим впорскуванням, що видає 271 к.c. та 350 H.м. Збільшений робочий об'єм, разом з турбокомпресором з електронним керуванням клапанами, що покращує реакцію та прискорення.

Новий Subaru WRX буде працювати з 6-ступеневою МКП. Також, у якості альтернативи є варіатор Subaru Performance Transmission з 8-ма ступенями в ручному режимі перемикання передач, який керується підрульовими пелюстками.

Технологія EyeSight відстежує рух транспорту, оптимізує дії круїз-контролю та попереджає, коли авто відхиляється від своєї смуги руху. Функція автоматичного гальмування та попередження про зіткнення може повністю зупинити авто у надзвичайних ситуаціях. Автономне управління кермом у надзвичайних ситуаціях, абсолютно нова функція для WRX 2022 року (але вже існує на SUBARU OUTBACK), у випадку достатнього місця для маневру, система при гальмуванні застосовує рульове управління щоб уникнути або зменшити наслідки аварії. Удосконалений адаптивний круїз-контроль із системою центрування смуг руху позбавить від стресу під час водіння.

Салон також кардинально змінився. Тут з'явився 11,6-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи, яка підтримує Apple CarPlay, Android Auto та Bluetooth. Настрій та відмінне звучання дарує Harman Kardon з 11 динаміками.

Про можливу дату появи цієї моделі SUBARU на українському ринку ми з радістю повідомимо при першій можливості.

 #SubaruWRX2022